Direct registreren  |  Volg ons ook op Facebook!    
  Mantelzorgpunt Sliedrecht      
Mantelzorg       Ik ben mantelzorger       Jonge mantelzorger       Organisaties       Contact
           
    Geheugenkabinet    
       
       
         
   

Netwerkbijeenkomst Mantelzorgondersteuning

   
    U bevindt zich hier: Mantelzorgpunt Sliedrecht » Nieuws    
         
   

Maandag 4 maart van 14.30 – 16.30 uur

Door alle ontwikkelingen in de zorg wordt de inzet van (vrijwilligers en) mantelzorgers steeds belangrijker. Echter zal de druk op de mantelzorger de komende jaren verdubbelen. Dat betekent dat het van groot belang is dat we werken aan een goed samenspel tussen de mantelzorger, professional, vrijwilliger en de zorgvrager. Mantelzorgbeleid en mantelzorgondersteuning binnen organisaties is noodzakelijk evenals de samenwerking, zodat de omgeving de zorg op een gezonde manier vol kan houden.

Met de netwerkbijeenkomst Mantelzorgondersteuning Sliedrecht willen wij een netwerk opbouwen waar professionals van zoveel mogelijk formele en informele (zorg)organisaties aan verbonden zijn.

We maken verbindingen, we wisselen ervaringen uit over mantelzorgbeleid en mantelzorgondersteuning, we signaleren leemtes in beleid en we kijken samen naar oplossingen. Hierdoor kunnen ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe initiatieven ontstaan en kunnen we de samenwerking van (lokale) organisaties in de formele en informele zorg ten aanzien van de mantelzorgondersteuning versterken.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om aanwezig te zijn bij de netwerkbijeenkomst Mantelzorgondersteuning Sliedrecht.

Aanmelden
Het Mantelzorgpunt van Stichting Welzijnswerk is initiatiefnemer van deze netwerkbijeenkomst. Wilt u meer informatie, zich aanmelden of alleen het verslag ontvangen? Laat het dan weten via mantelzorg@welzijnswerksliedrecht.nl.

     
       
         
         
         
         
         
           
      Direct contact?    
      Wil je dat wij contact met je opnemen? Heb je vragen over mantelzorg of de diensten van het Mantelzorgpunt? Stel ze gerust! Stuur een e-mail naar mantelzorg@welzijnswerksliedrecht.nl

Gelijk een antwoord op je vraag? Bel dan:

0184 - 420539

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16.00 uur.
   
           
    © Copyright Mantelzorgpunt Sliedrecht  |  Bonkelaarplein 7, 3363 EL Sliedrecht  |  Webdesign: Devaca